sâmbătă, 17 septembrie 2011

Review+Swatch: Graphic Color Eyeshadow - Estee Lauder

"Beauty is an attitude. There’s no secret… There are no ugly women – only women who don’t care or who don’t believe they’re attractive." (Estee Lauder)
 Colectia Estée Lauder de machiaj exemplifica cel mai bine ca arta si stiinta pot face lucruri marete.

Compania Estee Lauder este una din cele mai mari fabricante si comercializante de produse de calitate pentru piele, make-up, parfumuri si produse de ingrijire a parului.

Pentru fetele care nu au avut inca norocul sa incerce un produs Estee Lauder probabil aceasta introducere e doar bla bla bla, insa cele au au facut-o sunt sigura ca ma aproba.
Din pacate nu am foarte multi bani de alocat cosmeticelor, dar am avut norocul sa intru in posesia unui fard marca Estee Lauder si de atunci sper ca nu va fi si ultimul pentru ca imi place la nebunie.

Este vorba despre un fard de pleoape din colectia Graphic Color, nuanta Ravishing Auburn - 01 Accent.Imi cer scuze penru aplicatorul ciuruit.


 Swatch-ul a fost cam dificil de facut. Culoarea e superba, dar dificil de surpins.Ce m-a impresionat la acest produs?

- Textura e deosebita, e foarte fin, aproape ca o mangaiere pentru pleoape

- Este pigmentat (stiu ca in poze nu a iesit atat de bine, dar in realitate se vede foarte frumos). E nevoie de o singura atingere pentru a obtine rezultate bune

- Este rezistent - cred ca e cel mai rezistent fard pe care l-am incercat vreodata. Am mers o noapte intreaga cu trenul, apoi am mai umblat prin Bucuresti si cand m-am uitat in oglinda era inca intr-o stare buna (dupa vreo 12 ore se stransese foarte putin in pliul pleoapei)

Produsul are un singur minus: aplicatorul care nu e prea rezistent. Se vede in ce hal a ajuns, ce-i drept l-am si utilizat intens.


Va invit sa cititi putin mai mult despre fondatoarea Estee Lauder: in romana sau engleza.

The most beautiful face in the world? It's yours.

Toate lucrurile frumoase incep cu o viziune, un vis. Estee Lauder este o marca vizionara care ne face sa visam.

Ati folosit vreun produs Estee Lauder? Ce v-ati dori sa incercati de la E.L?

Nota: Aceasta e o postare planificata

2 comentarii: