luni, 8 octombrie 2012

Review: Orkide Nailpolish


Cateva cuvinte despre oja:

-          Primul strat arata oribil: nu se aplica uniform, culoarea e spalacita
-          Pensula e foarte proasta dpdv calitativ, probabil din cauza asta nici nu am reusit sa aplic bine primul strat.
-          Desi prima impresie a fost proasta, dupa ce am aplicat al doilea strat, am fost foarte multumita de rezultat: s-au completat foarte bine golurile ramase de la prima aplicare.
-          Nu ma asteptam, dar s-a uscat foarte repede
-          Din pacate, a doua zi deja s-a estompat pe la varfuri (in conditiile in care nu m-am omorat cu treburile casnice).  Insa partial e vina mea, pentru ca nu am aplicat un toap coat.






Overall, imi place mult culoarea, iar faptul ca e atat de ieftina imi permite sa achizitionez mai multe nuante. Sunt impresioanata de faptul ca s-a uscat atat de repede. Pentru mine e un mare plus acest lucru avand in vedere ca mereu sunt pe fuga cand imi pictez unghiile.
Data viitoare cu siguranta am sa o finisez cu un top coat.
Cred ca e ideala pentru cineva care are timp si chef sa isi faca manichiura de doua ori pe saptamana.

4 comentarii:

  1. O am si eu , eu sunt multumita de ea , avand in vedere ca la mine o oja nu sta mai mult de 2-3 zile pe unghi , mi le schimb mereu .

    RăspundețiȘtergere
  2. stii i mi place cand vad culori mai inchise la altcineva dar eu cand ma dau mi se paare atat de uracioase unghiutele mele .

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu o oja de la Orkide , un rosu fff frumos ..este preferatul meu :)

    RăspundețiȘtergere