miercuri, 14 martie 2012

Review: Cremă regeneratoare de zi şi noapte cu galbenele Yves Rocher


Descoperiţi efectele binefăcătoare ale extractului de gălbenele graţie cremei regeneratoare Pure Calendula, adaptată tuturor tipurilor de ten, într-o textură cremoasă şi fondantă, la preţ delicat! Zi după zi, tenul este regenerat.  


Paragraful de mai sus reprezinta descrierea oficiala a produsului. Suna tentant si promitator, normal, insa sunt sigura ca va intrebati cum se comporta in realitate produsul.
Ei bine, eu mi-am cumparat crema cu galbenele de la Yves Rocher toamna asta si dupa cateba luni de folosire, am ajuns la urmatoarele concluzii:

  Ce imi place?


  • Galbenelele sunt bine cunoscute pentru proprietatile lor benefice asupra tenului. Au efect hidratant, degesant, antimicotic, cicatrizant, regenerator al pielii, adjuvant in arsuri, degeraturi, ititatii ale pielii, eczeme si furuncuri. Sunt o minune la casa omului!
  •  Hidrateaza si se aboarbe rapid in piele, fara sa lase vreo pelicula grasa
  •   E o baza foarte buna pentru machiaj. Am aplicat-o de multe ori inainte de fond de ten si nu am avut probleme (gen scamite)
  • Avand in vedere ca am tenul mixt, nu folosesc crema in mod constant pentru ca e putin cam prea hidratanta pentru mine. Insa atunci cand imi simt tenul deshidratat sau obosit o cura cu aceasta crema are rezultate foarte bune, lasandu-mi tenul mai catifelat si luminos.
  • Cei de la Yves Rocher au o campanie. Pentru un produs cumparat, promit sa planteze un copac. 



Ce nu imi place?
  
  •     Miroase prea puternic a galbenele. Pe mine ma ia durerea de cap de la un miros, parca nu ma mai pot concentra la altceva timp cat timp simt mirosul ( si din pacate e si destul de persistent)

Per total, e un produs minunat, as vrea sa nu ma deranjeze atat de tare mirosul. Daca nu aveti probleme de genul v-o recomand, sunt sigura ca o sa va intelegeti super bine cu ea.
Ca pret, pe site-ul Yves Rocher vad ca apare la pretul de 29 de lei , eu tin minte ca am dat putin peste 20, insa cei de la Yves Rocher mereu au oferte tentante. De exemplu, puteti sa va uitati aici sau aici sau aici ca sa fiti la curent cu ultimele promotii.

6 comentarii:

  1. N-am folosit niciun produs Yves Rocher, recunosc, insa am o problema cu cremele care au un miros puternic :( Nu-mi plac deloc, nici macar pe maini :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am avut crema.. mirosul mi-a displacut si nu am prea folosit-o din acest motiv. Mi s-a parut in acleasi timp prea grasa..:D

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu ca are multe dezavantaje crema de galbenele, dar sunt minore pe langa efectele benefice pe care le are...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am fost multumita de toate cremele Yves Rocher ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Are cineva prospectul acestei creme caci ma intereseaza daca apare pe el cuvantul: paraben in forma simpla sau complexa de metyl, hidroxy....

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai am lista cu ingrediente, dar poate apare pe site-ul oficial YR

    RăspundețiȘtergere