miercuri, 10 aprilie 2013

Review: Sébium Pore Refiner - Bioderma


Aspectul tenului este cartea de vizita a unei femei, motiv pentru care porii mariti reprezinta una dintre cele mai neplacute probleme cosmetice.
Porii dilatati sunt rezultatul unui exces de sebum la nivelul glandelor sebacee. Porii sunt mici orificii ale pielii aflati in legatura cu foliculii de par. Chiar daca porii mariti nu sunt o afectiune la fel de grava precum acneea, la nivel estetic reprezinta un minus pe care orice persoana afectata ajunge sa il resimta.

Pe langa igiena zilnica, tenul are nevoie si de o curatare in profunzime, deoarece porii aduna de-a lungul zilei particule de praf, bacterii si alte microorganisme existente in aer, care nu sunt mereu pe deplin indepartate. De aceea, este indicat ca saptamanal sa ne exfoliem tenul, astfel incat porii sa poata respira si sa nu mai fie incarcati.

Dar daca problema persista?

Eu am incercat crema Sébium Pore Refiner de la Bioderma.


Descriere oficiala

Actiune: Excesul de sebum, stresul, fumatul, poluarea… sunt atât de mulţi factori care determină dilatarea şi deformarea porilor. Sébium Pore Refiner îmbunătăţeşte aspectul pielii: redefineşte şi reglează textura pielii, o curăţă şi închide porii.
Sébium Pore Refiner conţine un agent activ dermatologic cu efect astringent, care limitează secreţia de sebum şi reduce dimensiunea porilor. Sébium Pore Refiner îndepărtează punctele negre datorită acidului salicilic. Sébium Pore Refiner neutralizează aspectul lucios al pielii prin acţiunea unică a microparticulelor originale (siliciu şi microperle).
Sébium Pore Refiner absoarbe surplusul de sebum. Complexul exclusiv patentat Fluidactiv menţine calitatea sebumului, prevenind astfel încărcarea porilor.

Textura cremă-gel este non-comedogenă, se absorbe rapid şi asigură o bună aderenţă a machiajului.
Pielea rămâne fină şi mată întreaga zi.
Mod de utilizare: Aplică Sébium Pore Refiner dimineaţa, pe pielea perfect curăţată, ideal cu Sébium Gel Spumant sau Sébium H2O.
Proprietăţi: Formulă parfumată, Non-comedogenă.
 Mod de Prezentare: Tub de 30 ml.


Ce imi place? 

- Are o consistenta foarta placuta. O bobita (mica mica) de produs si se intinde cu lejeritate pe toata zona cu probleme (zona T, in cazul meu; pentru tenul gras - se foloseste pe toata fata). De asemenea, se absoarbe rapid si lasa tenul catifelat
- Poate constitui baza de machiaj. Nu am intampinat niciodata probleme cu aplicarea fondului de ten dupa utilizarea cremei
- Tenul ramane matifiat o perioada de circa 5 ore, daca nu folosesc pudra de fata
- Textura pielii este mai catifelata si mai clara, luminoasa
- Aspectul de pori dilatati e diminuat. Pentru mine a functionat mai bine pe barbie si nas, mai putin pe frunte
- Mare plus si pentru mod de prezentare. Ma bucur ca e la tub, nu cutie.

Ce nu imi place?

- Cand e pe terminate, ma cam chinui sa scot cantitatea optima de produs.. Mereu iese mai mult decat trebuie, eventual mai si sare pe jos/masa/etc. :)) 
- Este parfumata. Desi miroase discret si placut, eu as prefera sa nu fie deloc.


3 comentarii:

  1. Ma tenteaza, insa deocamdata strang bani pt o crema cu SPFde la Paula's Choice...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut foarte mult aceasta crema , si mirosul ei.Si mie mi s-a intamplat sa mai sara si pe jos/masa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu o folosesc si sunt foarte multumita de ea. O recomand!

    RăspundețiȘtergere