marți, 2 august 2011

Review: Pudra compacta Cream Puff - MF

Fiind foarte incantata de fondul de ten Lasting Performance de la Max Factor m-am decis sa achizitionez si o pudra compacta tot de la ei. Asa m-am oprit la Cream Puff.



Dintre cele 10 nuante disponibile, am ales 05 Translucent.


Textura e una deosebita fata de pudrele pe care le-am incercat eu pana acum (asta insemnand una de la Avon - nu tin minte denumirea si una de la Rimell - Stay Matte). Nu e un simplu "praf", ci e cremoasa, dar nu exagerat si se aplica usor. In reclamele pe care le-am vazut se spune ca Cream Puff  combina calitatile unice ale fondului de ten si ale pudrei de fata si ca poate fi folosita fie peste crema hidratanta sau peste fondul de ten. Eu nu am aplicat-o niciodata ca atare, nu mi s-ar parea suficient. Nu consider ca este un produs 2 in 1 (fond de ten si pudra), ci doar o pudra buna. Face priza buna cu pielea si o matifiaza, nu se intampla accidente de stralucire nedorita in cursul zilei.

Imi place pana si ambalajul, negru si cu scris auriu, mi se pare destul de classy. Oglinda nu are, dar nu pot spune ca ma deranjeaza, oricum daca imi retusez machiajul o fac la baie sau in masina. Are insa un aplicator destul de calitativ, este fin si eficient. Ma deranjeaza faptul ca e oarecum dificil de transportat, am senzatia ca acel capac sa va deschide, iar pudra se va imprastia prin geanta/portfard.

Un alt punct in plus e faptul ca se consuma greu. O folosesc zilnic de circa o luna si aproape ca nu se observa. De asemenea, pretul e unul foarte bun: 25-30 de lei.

Ah, era sa uit... Cica contine filtru UV care protejeaza tenul de razele soarelui, un alt lucru care nu poate decat sa ma bucure.

Concluzia? Ma inteleg tare bine cu aceasta pudra, imi place. De asemenea, sunt tentata sa incerc si alte produse Max Factor deoarece cele de pana acum nu m-au dezamagit.


Voua cum vi se par produsele Max Factor? Aveti vreo recomandare?







7 comentarii:

  1. Mie imi place produsele Max Factor, am avut rimel doar si am incercat in magazin pudra de mai sus. Si mie mi s-a parut ok la testare.

    Te astept la giveaway-ul Sigma : http://vintagelooksimona.blogspot.com/2011/08/start-giveaway-ii.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar atat costa? Aveam impresia ca produsele Max Factor sunt ceva mai scumpe... Imi vine sa fug la magazin sa mi-o iau la ce reclama ii faci :)

    RăspundețiȘtergere
  3. AnaB, eu asa tin minte... Merita sa dai fuguta sa o iei ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rimelul 2000 calories merita incercat ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. E buna, mai ales ca nu se strange in riduri...

    RăspundețiȘtergere
  6. Iarna face fata, insa vara nu prea pot sa ma bazez pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. @m_m: imi pare rau sa aud asta. ce-i drept nici nu e un produs destinat in special tenului gras...

    RăspundețiȘtergere