luni, 8 august 2011

Review: Plasturi pentru puncte negre - Montagne Jeunesse

Punctele negre imi amarasc zilele. Sunt vizibile mai ales in zona nasului, insa am cateva si pe barbie.

Sunt constienta ca nu pot scapa definitiv de problema asta pentru ca punctele negre se formeaza din surplusul de sebum al tenului, insa imi doresc un ten cat mai ingrijit, fara puncte negre vizibile si dezgustatoare. De aceea, m-am decis sa incerc niste plasturi pentru eliminarea lor. I-am ales pe cei de la Montagne Jeunesse, cu carbune natural si cenusa vulcanica. Un set are 3 plasturi, dar nu mai tin minte exact cat costa. Cred ca in jur de 10 lei.



Carbunele natural din lemn de esenta tare are calitati excelente in a elimina excesul de sebum si punctele negre, lasand porii din jurul nasului curati si mai putin vizibili, in timp ce cenusa vulcanica ajuta la indepartarea celulelor moarte.

Suna grozav, nu-i asa? :))

Am urmat instructiunile de mai jos, cu precizarea ca in prima etapa am facut o baie de aburi pentru a dilata porii.

1. Spala-ti fata si lasa zona nasului umeda.

2. Dezlipeste plasturele de pe banda si umezeste partea lui neteda.

3. Aplica partea umeda a pllasturelui pe nas si preseaza.


4. Lasa plasturele sa se usuce timp de 15-20 minute si apoi indeparteaza-l de la margini spre centru.

Alte mentiuni si recomandari
Folositi plasturele imediat ce l-ati scos din ambalaj. Nu-l folositi pentru alte parti ale fetei sau corpului inafara de cele indicate si nu folositi plasturii mai mult de trei ori pe saptamana.

Impresii/rezultate

 Plasturele a indepartat cateva puncte negre, poate 20-30%. Nu a curatat in profunzime, dar pielea a ramas vizibil mai frumoasa si mai fina.

 Mirose frumos.

 Nu doare. Disconfortul la indepartare a fost minim, pe cand la cosmetica iti ies ochii din cap.

 Pretul este rezonabil

Fiind satula de punctele negre, am vrut sa cred ca acesti plasturi ma vor scapa rapid si usor de ele. Nu m-au dat pe spate, insa nici nu au fost o mare dezamagire. Partial si-au facut treaba. Cred ca aplicati cel putin o data pe saptamana tin situatia este sub control. Dupa ce ii folosesc pe toti, am de gand sa mai cumpar un set. Iar pe viitor vreau sa ii incerc si pe cei de la Balea. Momentan nu am nici un DM in apropiere.


In pragul disperarii, am incercat si varianta home-made pore strips inspirata de Michelle Phan. Am vazut ca parerile sunt impartite in privinta rezultatelor, insa mi-am zis ca incercarea moarte n-are.

Pentru a-i „confectiona” am folosit o lingura de lapte si o lingura de gelatina praf (fara gust). Am amestecat laptele cu gelatina si am pus compozitia in cuptorul cu microunde timp de 10 secunde dupa care am intins-o in zonele problematice. Dupa 10-15 minute amestecul s-a intarit si indepartat (incercat, de fapt). Am dat gres, caci la sfarsit mi s-a bucatalit „plasturele”. Daca in cazul plasturilor cumparati de la Montagne Jeunesse am observat o oarecare imbunatatire, acestia au fost o pierdere de timp.


Care este metoda cea mai eficienta pe care o folositi pentru a indeparta punctele negre?

9 comentarii:

  1. De unde i-ai luat? Eu in Carrefour am vazut masti Montagne Jeunesse, dar nu si plasturi dintr-astia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am multe, dar pentru a le elimina pe cele existene folosesc scrub de malai + o solutie de la Favisan: Activa. Tamponez zona afectata o data pe zi cu vata inmuiata in solutie. Dupa cateva zile fac un scrub cu malai si elimin majoritatea punctelor negre.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Blue_eyes, am auzit cuvinte de lauda pentru o crema de ochi de la Favisan, dar de lotiunea asta pentru puncte negre e prima oara cand aud. O sa o am in vedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am unii luati din DM... Sunt bunicei, un pic mai avantajosi ca pret (un pachet de 6 costa in jur de 10 lei).

    RăspundețiȘtergere
  5. and@, am citit un review pozitiv despre plasturii din DM si vreau sa ii incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-am facut numai nervi cu homemade porestrips :))) am patit exact ca tine

    RăspundețiȘtergere
  7. De cand zic ca imi iau, dar tot intervine ceva... Sper sa aiba rezultate bunicele si la mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. @m_m: stiu cum e, asa patesc si eu. cand iti vei lua sper sa fii multumita de ei!

    RăspundețiȘtergere