marți, 23 august 2011

Review: Masca Repair & Shine - Garnier

Avand in vedere faptul ca parul meu s-a inteles bine cu samponul Garnier Fructis si ca in general produsele Garnier m-au satisfacut, am achizitionat si o masca de par de la aceasta firma.


De la prima utilizare am sesizat ca incarca parul. Il lasa fin, matasos, mai stralucitor, insa lipsit de volum. Am incercat sa imi fac bucle dupa ce am folosit aceasta masca si n-au rezistat deloc. Deloc! A trebuit sa imi samponez din nou parul ca sa scap de actiunea benefica a mastii pentru a-mi face mult doritele bucle.

Pe de alta parte, de atunci m-am invatat minte si aplic masca Repair&Shine de fiecare data cand vreau sa imi indrept parul. In general parul meu e destul de rebel si mereu am cateva fire care nu stau cum vreau eu, dar cu masca asta devine "cuminte" si sta la locul lui.


Incerc sa fiu optimista si sa vad partile bune ale produsului, insa cu siguranta nu-l voi recumpara. Mai bine investesc 17 lei intr-o masca Kallos sau un ulei de masline.

6 comentarii:

  1. N-am avut niciodată încredere în Garnier...nu ştiu de ce..doar loţiunile de corp mi se par excelente!

    Giveaway-ul când îl finalizezi?:D întreb pentru că n-am văzut nici o dată limită:)

    RăspundețiȘtergere
  2. GA se termina pe 30 august. Scrie si deasupra pozei din sidebar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gama Garnier Fructis mi s-a parut de cacao, insa cea noua Naturals e mai buna. Sunt la al doilea tub de sampon cu ulei de avocado si unt de karite.

    RăspundețiȘtergere
  4. @m_m: Ma bucur ca si-au imbunatatit produsele... Macar atat! Deocamdata insa sunt reticenta la produsele pentru par de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. aiurea!nu i adevarat ce zici. parul meu incontinuare e rebel, plin de volum si nu e deloc incarcat cu toate ca masca a stat 10 min pe par , nu 1 cum zice acolo. daca nu ti se potriveste un produs nu inseamna ca e rau, ci pur si simplu nu ti se potriveste tie sau nu stii sa l folosesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e asa mare filozofie sa aplici o masca de par incat sa nu stiu sa o folosesc :))

      Pentru mine acest produs nu e ok, dar ma bucur ca exista persoane care au o parere mai buna.

      Ștergere