luni, 15 august 2011

Review: Lotiune micelara - Vichy

Eu am varianta mini (30 ml) a lotiunii micelare Vichy Purete Thermale. De fapt, am avut doua astfel de mostre (daca pot sa le zic asa): una am primit-o, impreuna cu o mini apa termala, la achizitionarea unei creme Vichy, iar alta am castigat-o pe internet.


Cea din imagine e neinceputa si planuiesc sa o iau cu mine in vacanta. Sunt foarte incantata ca nu voi fi nevoita sa iau cu mine dita mai produsul intreg. Mi se pare foarte buna ideea de a primi un astfel de produs la achizitionarea unuia intreg.
Cealalta mini lotiune micelara e gata deja, asa ca mi-am facut o parere despre acest produs.

In primul rand, curata eficient atat tenul, cat si machiajul buzelor si ochilor, dar in acelasi timp e un produs bland. Pe langa asta, contine putine ingrediente, ceea ce mi se pare grozav.
Are consistenta apei, lucru care imi place mult, mai ales acum in timpul verii ultimul lucru pe care il vreau e sa folosesc un produs uleios/gras, iar mirosul e unul foarte discret.

In al doilea rand, as zice ca e foarte simplu de folosit. Spre deosebire de alte demachiante, aceasta nu necesita clatirea cu apa nici inainte, nici dupa folosire.
Am observat si un oarecare efect de matifiere dupa folosire. Tenul meu (mixt) are nevoie de hidratare dupa ce folosire.

Inconvenientul ar fi pretul. Daca tin bine minte pretul este de aproape 40 de lei pentru 200ml si se consuma cam repede.

4 comentarii:

  1. Eu o folosesc pe cea de la Bioderma. Sunt foaaaaarte multumita de ea. Ti-o recomand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine Vichy m-a dezamagit pana acum...Nu stiu daca sa ma incumet sa cumpar lotiunea micelara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se par slabe lotiunile micelare... cu greu indeparteaza rimelul. Am avut una de la Ivatherm si o foloseam pe post de tonic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. @m_m: incearca vichy. poate iti schimbi parerea! :)

    RăspundețiȘtergere