joi, 11 august 2011

Review: Automatic Eyeliner - W7 Cosmetics

Stiind ca folosirea tusului si trasarea conturului perfect vor fi o operatiuni intimidante ce necesita exercitiu, am ales ca primul meu tus de ochi sa fie un produs destul de ieftin. Tusul Automatic EyeLiner de la W7 a costat doar 12 lei si a fost achizitionat de pe http://www.e-cosmetic.ro/.


Tusul este dotat cu un aplicator tip carioca. Mi s-a parut mai usor de manuit decat o pensula clasica de tus.
 

Varful nu este foarte subtire, ceea ce imi convine pentru ca nu trebuie sa ma chinui din greu sa ingros linia pe pleoapa. Inconvenientul este ca daca daca il tin drept (perpendicular pe pleoapa) atunci cand il folosesc, intensitatea este foarte slaba – chiar daca a fost tinut cu varful in jos. In plus, folosit in acest mod, este necesar sa apas pentru a trasa linie si simt ca ma zgarie pleoapa deoarece capatul aplicatorului e destul de tare.

Totusi, am descoperit ca daca il tin inclinat rezolv problema: obtin intensitatea pe care o doresc fara sa simt vreun disconfort. De asemenea, inclinandu-l am resuit sa trasez atat linii, cat si unele indraznete.

(click pe poza pentru a o vedea mai clar)
(linia de dus e trasata cu varful, iar pentru a doua l-am inclinat)

Trecand peste acest hop al aplicarii, este un produs bun. Se usuca rapid - dupa cateva secunde - si sta la locul lui pana cand ma demachiez. Este si rezistent: culoarea nu se estompeaza odata cu trecerea orelor si nici nu se intinde neplacut pe toata pleoapa, pana spre sprancene.

Cica ar fi un tus waterproof, insa curge in contact cu apa… Dar macar se demachiaza usor.

Per total, nu regret ca l-am cumparat, ci sunt multumita de el. Urmatorul eyeliner pe care il voi cumpara va fi tot unul tip carioca – m-am invatat sa il manuiesc si mi se pare destul de usor.

Maine am o surpriza pentru voi! Stay tuned! 

7 comentarii:

  1. te astept la giveawayul meu thboxes aici: http://becoming-a-diva.blogspot.com/2011/08/my-first-giveaway-thboxes-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu ma descurc deloc cu aplicatorul tip carioca. imi place cel clasic. my favourite is elf.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, eu am facut greseala sa imi cumpar un eyeliner cu pensulica subtire prima data si l-am folosit pe tot si tot nu eram in stare sa trasez o linie ca lumea :)). O sa ii dau unuia cu aplicator carioca o sansa...poate poate :D

    RăspundețiȘtergere