joi, 28 iulie 2011

It's all about eyebrows

Se spune ca ochii sunt poarta sufletului, iar sprancenele sunt bolta acestei porti. De aceea, e important sa nu le neglijam. Am observam, insa, in jurul meu multe fete care fie nu acorda deloc importanta sprancenelor si nu se penseaza (sau o fac din an in Pasti), fie se penseaza atat de mult incat parca au doua fire de ata atarnate deasupra ochilor.

Mi se pare un lucru esential sa ne ingrijim sprancenele si sa incercam sa le dam o forma care sa ne avantajeze.

In ultimul timp mie mi s-a pus pata pe sprancenele groase.

Cateva exemple de "asa DA":



Miranda Kerr


Camilla Belle


Keira Knightley


Sienna Miller


Una dintre surorile Olsen (nu sunt sigura care dintre ele e)



Eu consider ca sprancenele naturale sunt sexy, au un aer sofisticat, boem si exprima frumusete naturala si personalitate puternica. Mi se par potrivite femeilor puternice si increzatoare in fortele proprii. Totodata, pentru doamnele ceva mai in varsta, sprancenele groase sunt un semn al tineretii.

Bineinteles prin sprancenele groase nu ma refer la sprancene neingrijite, stufoase si neperiate. Cand spun sprancene groase ma gandesc la sprancene bine definite, periate cu atentie, eventual date cu mascara pentru sprancene.


Voi cum le aveti/preferati?


8 comentarii:

  1. Nici nu am recunoscut-o pe Miranda in a doua poza! Niciodata nu am vazut-o asa de machiata...

    In privinta sprancenelor, eu tot naturale le prefer.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sunt de acord cu sprancenele cat mai naturale, nu-mi plac deloc cele subtiri, dar nici cele foarte groase nu-mi plac. de asemenea, conteaza si forma fetei. tin minte ca prima oara cand m-am pensat m-am dus la un salon. tot orasul spunea de aceea cosmeticiana ca este cea mai tare. de unde atata! mi-a facut sprancenele atat de subtiri, incat ziceai ca sunt 2 linii, erau aproape invizibile! de atunci am invatat sa ma pensez singura si imi fac forma mult mai naturala decat mi-a facut-o acea cosmeticiana ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa-i, sprancenele trebuie sa fie in armonie cu trasaturile fetei.

    Eu nu am curaj sa ma mai fac singura, ca de fiecare data o dau in bara, iar la cosmetica din fericire nu am avut experiente neplacute!

    RăspundețiȘtergere
  4. incearca sa folosesti sabloane pt inceput, de ex cele de la elf :D sau traseaza-ti inainte un contur cu un creion alb sau albastru ( sau orice culoare,dar nu negru sau maro) si penseaza ce e inafara conturului. si o regula generala spune ca trebuie sa te folosesti de nas pt a indica unde incepe spranceana si unde se termina, adica: ia un creion si pune-l langa nara vertical. in linie dreapta cu nara incepe spranceana. apoi,folosind tot ca punct de plecare baza nasului, pune creionul oblic in asa fel incat sa treaca pe langa coltul extern al ochiului. acolo se termina spranceana. si punctul de arcuire il gasesti impartind imaginar ochiul in 3 parti egale,iar intre a 2-a si a 3-a parte dinspre coltul intern e punctul de arcuire. gasesti si pe google astfel de imagini. sper ca ti-am fost de ajutor cu acest mic sfat, iar daca stiai deja acest lucru, poate vede altcineva acest comentariu care,poate, nu stie :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar stiam de lucrurile astea, oricum multumesc ca mi-ai reamintit.. Ar trebui sa ma apuc sa pun si in practica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine nu ma avantajeaza cele groase, desi imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca majoritatea fetelor isi maltrateaza sprancenele...

    RăspundețiȘtergere